Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,MERHABA TURKHACKTEAM AİLESİ 4 5 GÜNDÜR BU KONUYU ARAŞTIRIYORUM FAKAT ARADIĞIMI BULAMADIM FORUMDA DA BU KONULAR KAPANMIŞ YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARMI
MERHABA TURKHACKTEAM AİLESİ 4 5 GÜNDÜR BU KONUYU ARAŞTIRIYORUM FAKAT ARADIĞIMI BULAMADIM FORUMDA DA BU KONULAR KAPANMIŞ YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARMI
jpg olarak yutturmak istiyorum kişiyeMerhaba,
Buna benzer bir konu yazmıştım, belki işinize yarar.
Zararlı yazılımı PDF vb. şekillerle yedirmek.
Merhaba değerli okurlar, bugün sizlere zararlı bir yazılımı nasıl pdf haline getirirsiniz - pdf gibi gözükmesini sağlarsınız onu anlatacağım. Bunun için araştırıp 2 yol buldum, bu yollardan birisi ICO yöntemi diğeri ise RLO yöntemi. ICO yöntemi dediğimiz şey aslında yazılımı fotoğraf gibi...www.turkhackteam.org
bakacağım onada teşekkürlerMerhaba resimi metin belgesiyle birlikte açıp zararlı kodları yazıp virüsü gizleyebilirsin daha önce denemedim
ama çoğu kişi bu yöntemi kullanıyor.
Birde ImageJoiner aracı sayesinde resimlerin içine virüs yerleştirebiliryosun bunun konusunu forumda açmıştım ama sanırım
stabiletesi bozuk temizini bulabilirsen dene çalışıyor deneyen çok kişi var hepsi olumlu dönüş alıyor
İYİ FORUMLAR
hadi bakalımBluespy Binder + Fud Crypter + RLO Exploit. İşin tamam.