Fotoğraflarınızda çizikler mi var? Sakın üzülmeyin ((FULL))

nisa bilyeli

Katılımcı Üye
Retouch Pilot v3.1 Full

Fotoğraflarınızda çizikler mi var? Sakın üzülmeyin, Retouch Pilot yanınızda. Retouch Pilot, her türlü çizikleri, yırtıkların izlerini ve lekeleri kaldırabilir. Eski fotoğrafınızı tarayarak bilgisayarınıza aktarın ve Retouch Pilot, içerinde yazılımı nasıl kullanacaksınız bölümleriyle kullanıcılarına yazılımdan bıkıp usanmamalarını sağlıyor. Hareketli görünlerle resimlere nasıl işlemler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
http://i42.tinypic.com/md2hbm.png
http://rapidshare.com/files/191109425/Retouch_Pilot_v3.1_Full_TURK.rar
-----------------------------------------------------------------------------------

:diablo LÜTFEN BOŞ GEÇMEYELİM TEŞEKKÜRU BORÇ BİLLELİM :diablo
 

ottom

Üye
29 Şub 2008
148
0
bence süpper bir şeye benziyor . Hele özelliklede arşivlik eski fotoları düzeltmede ama bu seferde bi anlamı kalmaz illaki bi çızık olması lazım .. Şaka Şaka Bi Latife Yapam dedim : Emeğine ellerine sağlık dostum.
 

ermel

Katılımcı Üye
21 May 2007
716
0
İSTANBUL
çok süper bir program fakat benim nod32 izin vermedi indirmeye trojan buldu çünkü,,, sinek küçük ya!! midem bulandı..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.