Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgilenen herkeze teşekkür ederim bnm tam olarak demek istediğim server bnm olucak host satın almak değil kendi serverım üzerinden ıp yada adresle bağlanıcaklarMeslektaşızBende Teknik Serviste Çalıştım Zamanında.
Sorununa Gelince; Bir Web Sitesi Açarsın.
HOST Satın AL Bence, Free Tavsiye Etmiyorum.
HOST Aldın Varsayarak Devam Ediyim.
FTP Den İstediğin Programları Eklersin. ( Nero-Winrar Gibi. )
ORNEĞİN Sitenin Ana Dizinine Gönderdin, www.siteadi.com Şeklinde Eklediğinde Dosya Adı winrar.rar Diyelim. Web Sitende Link Eklersin, Linki KÖPRÜ Olarak ( www.siteadi.com/winrar.rar ) Şeklinde Bağlarsın. Böyle Böyle İsteyen istediği Şekilde Web Sitenden 1 Tıkla Dosya İndirir.
ilgilenen herkeze teşekkür ederim bnm tam olarak demek istediğim server bnm olucak host satın almak değil kendi serverım üzerinden ıp yada adresle bağlanıcaklar
aynen kardeşim dediğin gibi anlayan biri çıktı :yaho1Arkadaşın dedğini anladım sanki arkadaş diyor ki ; web sitene otomatik dosya indiren panel mi diyorsun yoksa , yada şunuda deneyebilirsin , kendine bi tane sunucu yapıp FTP Filezilla Clientten bağlanıp istediğin dosyaları oraya atarsın , o FTP nin içindende müşteriler çeker istediklerini ?
aynen kardeşim dediğin gibi anlayan biri çıktı :yaho1
aynen kardeşim dediğin gibi anlayan biri çıktı :yaho1