ftp rat mantığı

OZHv2

Yeni üye
24 Kas 2019
45
0
ftp rat yapmak gibi birşey yapmak var aklımda

fakat internette pek fazla bilgi yok.

kısacası c# yada vb.net de yazılmış programın ftp den gelen komutları nasıl yürütmesini sağlayabilirim.

ufak bi örnek verebilirseniz devamını getirebilirim.

teşekürler...
 

StarDustt

Katılımcı Üye
2 Tem 2013
851
0
İstanbulCopy
Devir 2020 dostum.Antivirüs programları ve windows artık çok sıkı önlemler alıyor., 2 Adımlı doğrumaları geçtim bile...Bunlar 2000 lerin başlarındaki projelerdi belki kendini geliştirmek için istiyorsundur ancak kendini geliştirmenin başka yollarıda var.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Delta Force

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
641
0
Türkiye C.
Devir 2020 dostum.Antivirüs programları ve windows artık çok sıkı önlemler alıyor.3D security, 2 Adımlı doğrumaları geçtim bile...Bunlar 2000 lerin başlarındaki projelerdi belki kendini geliştirmek için istiyorsundur ancak kendini geliştirmenin başka yollarıda var.


soruya gelirsek servera baglanti saglandiginda ftp sunucusunda kurbanin username ile klasor olusturabilirsin bu sayede her farkli kurban icin komut gonderme imkanin olur paneli sunucuda kac adet dosya varsa o kadar user var demek bu yolla panele user sayini yazabilirsin klasorlerin icinde
komut.txt
isonline.txt
vs. seklinde txt ile iletisim sagliyabilirsin karisik anlattim ama aklina takilan bir sey var ise ulasabilirsin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,206
13
Hiç öyle bi'şey duymadım ama FTP keylogger yaptım. Hatta kurbanların klasörleri ve keyloggerın kodları hala elimde;

QMRJVx.png


Lakin FTP RAT (Remote Administration Tool) için şöyle bi'şey düşündüm, mantıksız gelebilir. Siz geliştirirsiniz. Bence böyle kullanmayın, C&C taktiğini kullanın. PHP sunucu kullanırsınız. Çünkü .NET çok kırılan bi' dil, C++ kullansanız bile yine kırılır. Sadece zorlaştırabilirsiniz. FTP bilgilerinizin başkasının eline geçmesi kötü olur.

QMEWRH.png


İlk önce FTP'ye bağlanıp kurbanın bilgisayar adında klasör oluşturuyor, sonra bi' Timer oluşturup her 10 saniyede bi' o kurbanın klasöründeki command.txt'teki yazıları okuyor (Bunu siz oluşturacaksınız) ve eğer command.txt'te "messagebox" yazısı geçerse "MessageBox.Show("Hacked", "Hacked By xxx");" komutu çalışıyor.
...

Yine de Socket veya PHP sunucu kullanmanız önerilir.
 

OZHv2

Yeni üye
24 Kas 2019
45
0
dostum yıl 2020 fakakt hala c# asembly cryptolamayla full undedect payload oluşturabiliyorum bu kadar basit. ve ftp rat kesinlikle undedect olcaktır çünkü dış ağ ile bağlantı kurmuyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.