FUD mantığını açıklayabilecek var mı ? Kod yapısını.

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
FUD mantığını açıklayabilecek var mı arkadaşlar ? Fud'lamak bir yazılımın virüs programına yakalanmasını engellemek, crypter ise bu eylemi yapan yazılım-program. Bu kadarını biliyorum. Bana kod yapısını anlatabilecek birisi lazım. Videolarda görüyorum videonun aşağısındaki txt dosyasını indirin dosyanızın şurasına yapıştırın burasına yapıştırın falan diyorlar ancak hiç bir açıklama yok hazır kod kullanmak istemiyorum bu işin mantığı nedir ? Hep aynı şekilde yapılmadığı kesin eğer öyle olsaydı birsürü crypter olmazdı değil mi ? Virüs programı o fudu fix'leyince tekrar başka bir şekilde nasıl onu fudluyoruz ? Yani neyini değiştirip de tekrar fudluyoruz ?
 

HackedShadow

Yeni üye
15 Tem 2016
28
0
Çoğu crypter junk code, string değiştirme, ud yapan kodlar vb. ekleyerek fudlanıyor. Bunları 1 generator ve biraz araştırma ile yapabilirsin.

Tabi eğer kendi kodladığın programı fud yapcaksan o başka. Onda ise antivirüslerin beklemediği şekilde yapmalısın işlemleri.

Bence fud crypter yapacağına otomatik güncellemeleri vb. ayarladığın bir trojan kodla ve onu kullan.
 

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
TurkHackTeam'e laf atmak gibi olmasın ancak site yetklilieri ve birkaç hevesli üye dışında forumda herkesin amacı geçiştirerek cevaplar vererek mesaj sayısı kasmak. :) Bundan hiç memnun değilim yabancı sitelerdeki üyeler daha yardımcı oluyorlar.

Site yetkililerine laf yok, onlarla ilgili bir konu açtığımda olabildiğince ilgileniyorlar. :)
 

kral4

Uzman üye
23 Nis 2015
1,037
0
Türkiye
Katılıyorum kimse ilgilenmiyor bu undetected ile ilgili :(

Ben Undetectle İlgileniyorum Ama YAptığım Crypterlar çalışmıyor win10 daki vb ile sanal pc kurup
undetectedda Paylaşmayı duşunuyorum Ama Net Yavaş Olduğundan Win7 indiremiyorum
fud Bir Virüsün Bütün Antilerden Sorunsu Geçmesi Demektir Fud Crypterlar Udlara Göre Daha Geç Patlarlar

Pardon Yanlışlıkla İkincisini Attım Diğeri Yetkililer Tarafından Silinebilir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.