Herkese selam dostlar.
Yılların verdiği bilgi birikimimizi birilerine veya birkaç kişiye bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu yüzden buradan meraklı arkadaşlarada yol göstermesi açısından birkaç yöntem anlatacağım.
Şimdi ilk yöntem kaynak koddan fudlamaya başlamak.
Biliyorum kodlama bilen çok fazla kişi yok ama işe kaynaktan başlarsanız exe olunca geçeceğiniz antivirüs sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmeyecektir.
Full detect bir exeyii fudlamak yerine full detect bir kaynak kodu fudlamak daha kolaydır.
Genellikle Crypter Binder gibi programlar benim zamanımda VB6 ile yazılırdı. Şuan belkide vb.net olmuştur.
İkisi içinde geçerli bir kodlama yöntemi olarak şunu söyleyebilirim.
App.Path & "\" & App.Exename & ".exe" olarak yazılan kodlamayı
App.path + "" + "" + "\" + "" + "" + App.Exename + "" + "" + "" + "." + "e" + "x" + "e"
yazarak kaçırabiliriz yada string türünde olanları stringe atayarak ve stringleri şifreleyerek bu kısımları bypass edebiliriz..
MİSAL :Bu yüzden buradan meraklı arkadaşlarada yol göstermesi açısından birkaç yöntem anlatacağım.
Şimdi ilk yöntem kaynak koddan fudlamaya başlamak.
Biliyorum kodlama bilen çok fazla kişi yok ama işe kaynaktan başlarsanız exe olunca geçeceğiniz antivirüs sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmeyecektir.
Full detect bir exeyii fudlamak yerine full detect bir kaynak kodu fudlamak daha kolaydır.
Genellikle Crypter Binder gibi programlar benim zamanımda VB6 ile yazılırdı. Şuan belkide vb.net olmuştur.
İkisi içinde geçerli bir kodlama yöntemi olarak şunu söyleyebilirim.
App.Path & "\" & App.Exename & ".exe" olarak yazılan kodlamayı
App.path + "" + "" + "\" + "" + "" + App.Exename + "" + "" + "" + "." + "e" + "x" + "e"
yazarak kaçırabiliriz yada string türünde olanları stringe atayarak ve stringleri şifreleyerek bu kısımları bypass edebiliriz..
App.Path & "\" & App.Exename & ".exe"YAZISINI
sAyrac = "\"
sUzanti = "." + "e" + "x" + "e"
If 5 = 5 Then
sTamYol = App.Path
sTamYol = sTamYol + sAyrac
sTamYol = sTamYol + App.Exename
sTamYol = sTamYol + & sUzanti
End If
yazarak değeri bir stringe atayabilir ve bu degeri gördüğümüz yere sTamYol yazabiliriz.
En az 3 5 antivirüs CLEAN olacaktır.
daha fazla bilgi öğrenmek için başka bir konuda görüşmek dilegiyle..
Moderatör tarafında düzenlendi: