Değerli Arkadaşlarım ve Sayın Üstatlarım Merhaba,
VB6 ile sizlere yaptığım işlemleri sıralayacağım
1- Sourceden String değişimi (35/3 Source)
2- Runpe değişimi ve Üzerinde Oynamalar (35/2 Runpe)
3- Rc4 değişimi(35/0)
4- MAKE ayarları ikon ve version ayarları
Sadece bunları yaptıktan sonra stub u çıkarttığım zaman 35/7 çıkıyor.
5- Hex Workshop ile oynuyorum 35/5 indiriyorum
6 -Ollydebug ile EP Değiştiriyorum (Sadece Başlangıç Noktasını Değiştiriyorum) 35/9 a Çıkıyor
7- Ollydebug ile Manuel Xor (eax,bl,bl vs..) yapıyorum 35/13 e çıkıyor..
8- Offset ile uğraşıyorum ama Binlerce Dosya oluşturuyor 5-6 GB lık bi yığın çıkartıyor yapamıyorm
8 - Başladığım noktaya geri geliyorum Sourceden Stubu çıkartıp hex ile biraz oynayıp 35/5 te kalıyorum.
Değerli Üstatlarımdan sadece beni yönlendirmelerini istiyorum. Forumda göz gezdirmediğim yer kalmadı diye düşünüyorum. Bana araştırmam gereken konuları söylerlerse bende onlara yoğunlaşırım. Bu söylediklerimi son 2 haftadır tekrar tekrar yaptım denedim daha ileri gidemedim. Sizlerin yardımını istiyorum. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler saygılar...
VB6 ile sizlere yaptığım işlemleri sıralayacağım
1- Sourceden String değişimi (35/3 Source)
2- Runpe değişimi ve Üzerinde Oynamalar (35/2 Runpe)
3- Rc4 değişimi(35/0)
4- MAKE ayarları ikon ve version ayarları
Sadece bunları yaptıktan sonra stub u çıkarttığım zaman 35/7 çıkıyor.
5- Hex Workshop ile oynuyorum 35/5 indiriyorum
6 -Ollydebug ile EP Değiştiriyorum (Sadece Başlangıç Noktasını Değiştiriyorum) 35/9 a Çıkıyor
7- Ollydebug ile Manuel Xor (eax,bl,bl vs..) yapıyorum 35/13 e çıkıyor..
8- Offset ile uğraşıyorum ama Binlerce Dosya oluşturuyor 5-6 GB lık bi yığın çıkartıyor yapamıyorm
8 - Başladığım noktaya geri geliyorum Sourceden Stubu çıkartıp hex ile biraz oynayıp 35/5 te kalıyorum.
Değerli Üstatlarımdan sadece beni yönlendirmelerini istiyorum. Forumda göz gezdirmediğim yer kalmadı diye düşünüyorum. Bana araştırmam gereken konuları söylerlerse bende onlara yoğunlaşırım. Bu söylediklerimi son 2 haftadır tekrar tekrar yaptım denedim daha ileri gidemedim. Sizlerin yardımını istiyorum. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler saygılar...