Galaxy J7 Prime İçin Android Oreo Çıktı!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
VDZB7v.png


Anonim bir kaynaktan alınan ekran görüntülerine göre söz konusu güncellemenin boyutu 1040 MB olarak görünüyor. 16 GB depolama alanına sahip kullanıcılar için bu durum biraz can sıksa da ana ekrandaki değişimler, akıllı görünüm, Samsung Cloud ve birçok güvenlik iyileştirmeleri içeren Android Oreo güncellemesi 'Samsung Experience' sürümünü de 9.5'e yükseltiyor.

r1qyD3.jpg


Klavyede bir GIF sekmesi ve video oynatıcısında 2x hız seçeneği gibi belirli şirket geliştirmelerinin yanı sıra, resim içinde resim modu da Android Oreo ile birlikte geliyor. Güncelleme çok yakında ülkemizde kullanıma sunulacak.


Kaynak
 

CVirtual

Yeni üye
29 Eki 2018
49
0
Gelen güncellemenin sizce 'Eksi' yönü var mı?

Klavyedeki gif ve emoteler bi işe yaramaz fakat kaldirilabilir olduğu için sorun yaratmiyor ustteki bildirim şeyi ve muzik dinlerken arkaplanin rengi değişmesj hoş olmuş ve rahatlatici ve en sevdigim yönü s harfine bastiğimizda direkt ş çıkıyor üstünde diğer gereksiz latin harfler daha ileri atılmiş
 

itikat85864

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
608
1
oreodan önce uygulamanın üstüne basık tuttuğumuzda uygulama bilgisine girip direk uygulamaya gidip durdur diyebiliyorduk oreo bunu kaldırmış ayarlardan giriyoruz öyle durdur diyoruz çözümüde yok galiba
 

TURKISH STARS

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,073
4
daha yeni model telefonlar bile Nougat da kaldı ama bu telefon hala kullanılıyor. Ve update geliyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.