Tht reklamındaki gameneo.net sitesinden resident evil village almayı düşünüyorum. Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, dediğiniz gibi offline steam hesaplarımız birden çok müşterimizle paylaştırdığımız için ucuzlar. Fakat şifrenin değişip hesabın gitmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bütün ürünlerimizde ömür boyu garanti mevcuttur, hesapların şifreleri değişmez, eğer hesabın başına çalınma vs. bir durum gelirse yenisiyle değiştiriyoruz. Offline oynadığınız sürece hiçbir problem yaşamazsınızBu tür sitelerde oyunların ücretli olmasının sebebi oyuna sahip hesapları birden fazla kişiye satmalarından dolayıdır. Hesap bilgilerini değiştiremediğin için yarın bir gün hesabın sahibi hesabın bilgileri değiştirirse oyun elinizden gideceği için kazıklanmış olacaksınız. Siteyi inceledim aldığınız oyuna göre değişiyor fakat ben oyun almamanızı tavsiye ediyorum. Resident Evil Village baktığımda steam hesabı olarak veriliyor ve hesap bilgileri değiştirilmiyor. Tabii ben sadece oynayacağım sonrasında değiştirilebilir derseniz alsanız dahi iletişime geçilir mi bilmiyorum. Bana hiç güven vermiyor tabi siz bilirsiniz. Site genel olarak güven vermedi. Size kişisel tavsiye vereyim bu gibi sitelerden alacağınıza youtube'dan videolarını izleyin :yorgun:
Kanka onun yerine bilindik rus siteleri var aracıdan almak yerine direk çalan adamdan alsan fazladan para vermekten kurtulursunOyun indi ve çevrimdışı olarak oynayabiliyorum, destek ekipleri baya ilgiliydi. Alışveriş yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.