Gaziantepspor'dan teröre lanet.

ufuk1153

Üye
11 Nis 2012
70
0
Gaziantepspor Kulübü, Karşıyaka Polis Merkezi önünde düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.
Gaziantepspor Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, bomba yüklü araçla düzenlenen ''hain'' saldırıda 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığı hatırlatıldı.
Açıklamada, ''Yapılan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz'' denildi.
 

Majardoma

Katılımcı Üye
9 Tem 2012
372
0
Acayip pis patladı patlama ile aramızda 5-6km olmasına ragmen duyduk sesini.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.