'' GeForce Experience '' Nereden baksanız benden 1 ayda 1 güncelleme istiyor güncelleme yapıyorum, 1 ve 2 ay sonra tekrar bir güncelleme geliyor, Bu durum normal mi? Arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok knk normal sıkıntı yok cozuldu yaparsan sevnrmHa o zaman bu durum normal olduğu için, Edişe edilecek bir durum yok orta da.
evt normal bro benim arkadsmda sormusdu bunu onada 1 ay dan guncelleme gelyodu magazdan fln sordu normal oyle olyo'' GeForce Experience '' Nereden baksanız benden 1 ayda 1 güncelleme istiyor güncelleme yapıyorum, 1 ve 2 ay sonra tekrar bir güncelleme geliyor, Bu durum normal mi? Arkadaşlar.
![]()
Ha o zaman bu durum normal olduğu için, Edişe edilecek bir durum yok orta da.evt normal bro benim arkadsmda sormusdu bunu onada 1 ay dan guncelleme gelyodu magazdan fln sordu normal oyle olyo
yok knk normal sıkıntı yok cozuldu yaparsan sevnrmHa o zaman bu durum normal olduğu için, Edişe edilecek bir durum yok orta da.
Cevaplarda Belirtilmiş Bende Eklemek İsterim Aynısı Bendede Oluyordu Fakat Kötü Bir Durum Değil Normal Bir Durum Olduğunu Öğrendim Fakat Aradan Zaman Geçti Şuanda Sorun yok.'' GeForce Experience '' Nereden baksanız benden 1 ayda 1 güncelleme istiyor güncelleme yapıyorum, 1 ve 2 ay sonra tekrar bir güncelleme geliyor, Bu durum normal mi? Arkadaşlar.
![]()