Gekibolu Savaşında ASkerlerin Günlük Yediği Yemek Listesi

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Pazartesi

Sabah Kahvaltısı; YOK
Öğlen Yemeği ;Bütün Ekmek
Akşam Yemeği; Yağlı Üzüm Hoşafı

SAlı

Sabah Kalvaltısı;Yağlı Üzüm Hoşafı
Öğlen Yemeği;Yok
Akşam Yemeği;Yarım Ekmek Yağsız Üzüm Hoşafı

ÇArşamba

Sabah Kalvaltısı:Yarım Ekmek
Öğlen ; YOK
Akşam;Yağsız Üzüm Hoşafı

Perşembe

Sabah Kahvaltısı ; YOK
Öğlen yemeği ; Yerım Ekmek
Akşam Yemeği; Yarım Ekmek

Cuma

Sabah Kahvaltısı ;YOK
Öğlen Yemeği ;YOK
Akşam Yemeği ;Yarım Ekmek


EVET ARKADAŞLAR YUKARIDA SİZE KURTULUŞ SAVAŞI SIRASINDA ASKERLERİMİZİN KUMANYA LİSTESİNİ BELİRTTİM İŞTE BİZ BÖYLE BİR ECDATDAN GELİYORUZ AÇLIK YOKSULLUK SİLAHSIZ CEPHANESİZ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANAN BİR ECDAT ...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
 

hckr07

Yeni üye
15 Mar 2007
2
0
helal olsun . NE MUTLU TÜRÜM DİYENE. ÖLEN BİNLERCE ŞEHİDİ İNŞALLAH ALLAH RAHMETİNE KAVUŞTURUR ---AMİN----
 

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
hiç düşündünüzmü biz onlar kadar dayanabilirmiyiz. günümüzde aramızdaki insanlar askerlik dönemleri gelince ne yapcaklarını şaşırıyorlar. bir yerlerden tanıdık bulupta nasıl rahat askerlik yaptırsak felan diye seferber oluyor birçok insan.

SİZDE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ
 

gandalf19037

Yeni üye
5 Nis 2007
19
0
ARKADAŞLAR BU KONUDA BENDE BİŞEY SÖLİYİM BİZ O GÜN ÇANAKKALE TİYATROSUNU YAPTIK BEN 100 BAŞI ROLÜNDEYDİM VE ÇOK GÜZEL OLDU ŞARKILAR FELAN DUYGULANDIK VE OYUNCULARIN HEMEN HEMEN HEPSİ AĞLADI VE OYUNU BİZ YAZDIK :yoNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE :yo:woottYAKINDA OYUNU SİTEYE KOYCAM REPLİKLE BERABER

 

qwerty23

Yeni üye
3 Şub 2007
15
0
kayseri
Sizin gibi ecdadına sahip çıkan arkadaşların Allah gönlüne göre versin...diğerleri de ecdadımızın kanıyla sulanmış topraklar üzerinde yapılmış diskolarda meyhanelerde kadeh tokuştura dursun....! EY TÜRK ECDADINA LAYIK YAŞA!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.