Gelişmeye çalışan bi genç

Ogre.

Yeni üye
7 Eki 2023
4
0
Arkadaşlar merhaba. Ders spor döngüsünde yaşıyorum ve bunun üzerine siber güvenlik ve python çalışmaya başladım. Sizce kaliteli bi yazılım bilgisi ve iyi bi siber güvenlikçi olabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Ne yaparsam kendimi bu sistemden kurtarırım ?
 

Stewarery

Üye
12 Eyl 2022
66
65
09/06/1990
Arkadaşlar merhaba. Ders spor döngüsünde yaşıyorum ve bunun üzerine siber güvenlik ve python çalışmaya başladım. Sizce kaliteli bi yazılım bilgisi ve iyi bi siber güvenlikçi olabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Ne yaparsam kendimi bu sistemden kurtarırım ?
Forum üzerinde istediğin alanlara yönelik konular olacaktır, bunun üzerine internet; eşi ve benzeri olmayan bilgi kaynağı ile istediğin bilgilere ulaşarak kendini geliştirebilirsin. Ek olarak İngilizce seviyeni geliştirmeye çalış, kitaplar oku ve kendine yor. Yorumlama ve gözlemleme yeteneğini geliştirmek için psikoloji tarzı filmler ile düşünce yapın gelişebilir, ek yollar bulman için yardımcı olabilir. Düşünce yolunu geliştirmek gideceğin yolların güzergahını güncelleme yeteneği kazandırır
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,340
5
850
Millî İstihbarat Teşkilatı
Şimdi öncelikle yenilikçi olman çok güzel.

Fakat sana bir tavsiyem şu olabilir bir dil öğrenmeden önce yapmak istediğin şeyi düşün. Yapmak istediğin şey hangi dilden geçiyorsa o dili öğrenmeye başla.
Yapmak istediğin şeyleri bitirmeye başladığında görüceksin ki bilginde gelişmiş olucaktır.

Siber güvenlik açısından bakıcak olursak bir şeyin nasıl çalıştığını bilmeden onu sömüremezsin.
Kendimi nasıl bu sistemden kurtarırım demişsin kısa vadede yazılıma ağırlık vermen daha iyi olucaktır.

İllaha python öğrenmek istiyorum diyorsan sana güzel bir eğitim videosu verebilirim. Anlatımı gayet kolaydır kolayca anlarsın.
Başlangıç için idealdir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.