Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OJbIBZkfcUY[/ame]Bak şimdi tama adamına denk geldin
İlk önce site hakkında pasif bilgi topla işte bu siteye bağlı siteler whois taramaları işte admin bilgileri fasa fiso bunlar neyse bu adım tamam bu adım böyle burada dursun sonra hedef sitenin açığını tara MANUEL olarak baktın tık yok direkt sunucudaki diğer sitelere yönel bakalım orada açıklar mevcut mu orada açık var ise oradan siteye sız shell ile hedef sitene ulaş baktın böyle olmadı ne yapıyorsun direkt port taramaları servis versiyonları cartları curtları herşeyini öğreniyorsun daha sonra bu servislere yönelik exploit taraması yapacaksın yaptın mı uygun bulduğun exploitleri dene bakalım sonuç aldıysan sorun yok sonuç almadıysan durmak yokilk adımda admin hakkında bilgiler edin demiştim değil mi o bilgiler ışığında admine SM yolları ile zarar verirsen zaten site otomatik olarak gider valla onuda başaramazsan kalk git hosting şirketini hacklemek için aynı adımları tekrarla baktın olmuyor hosting şirketinin sunucuları sakladığı yeri bul molotof at
gördüğün gibi zarar verilmeyecek sistem yoktur :trl
O olsa direk hakettin deyip death note atardı :trlBunu Milliyetçi87 Hocamdan beklerdimDemek ki yokluğunu aratmıyorsunuz :trl
O olsa direk hakettin deyip death note atardı :trl
Hocam bu tür durumlarda iki söz var ilki "iti an çomağı hazırla" diğeri "iyi insan lafın üstüne gelir" :trl bence sizinki ikinci söz oldu![]()
Geç kaldın :trl