Gemi Yutan Köpek Balıkları

DarkHealler

Özel Üye
4 Eki 2015
8,058
6
izmir:)
410030.jpg
Megalodon: büyük beyaz köpekbalığının atası. Uzunluğu 20 metreyi bulan bu büyük köpek balığı büyük okyanusta ve atlas okyanusunda yaşamıştır. Etobur olan bu köpek balığı okyanusun derinliklerinden yüzeye çıkan büyük balinalarla yalnız besleniyordu ve balinalara genelde burun kısmından saldırıyordu. Keskin büyük dişleri ve güçlü çene kasları olan bu köpekbaliği çeşidi kıkırdak yaplı bir iskelete sahipti ve ayrıca 40 tona varan ağırlıkları ile okyanuslarda yaşamış en büyük etobur canlılardı. Yaklaşık 2,5 milyon yıl denizlerde yaşamıştır. Megalodon'un nesli anormal bir iklim değişikliği ile balinaların ılık iklimlerden soğuk iklimlere göç etmesiyle ve Megalodon türünün bu soğuk iklime elverişli yapısının bulunmamasından ve balinalar göç ettiği için yiyecek bulamamaktan ötürü nesli tükenmiştir.


megalodon_kopek_baligi.jpg
 

directory1903

Yeni üye
5 Haz 2016
42
0
İstanbul
Konuyu görünce dikkatimi çekti ve bu konuya ilişkin ciddi bir anlatımla haberi anlatan bir videoyu paylaşmak isterim izninizle.Gemi yutan köpek balığı aslında bir mecaz olarak kullanılıyor gemiyi yutabilecek boyutta köpek balığının varlığına dikkat çkiliyor buyrun haberin kendisi...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=SZY0kHU0KtU[/ame]
 

SAVRANLI

Üye
20 May 2016
144
0
evt gerçekden böyle bi köpek balıgı vardı nesli tükendi ve arkadaslar suan baya abartılı anlatıyolar :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.