Gençlerin Gidişatı kötü Bilinçlenelim

per123

Yeni üye
1 Kas 2013
5
0
Evet gençlerimizin gidişatı çok kötü neden kötü ? Güzel soru açıklıyayım Sabah 7 sularında başlıyo serüvenleri belki diger sabaha kadar devam ediyo facebookta twitterda ask.fmde zamanlarını harcayıp kendilerinden geçiyolar bazen yemek yemeyi bazen su içmeyi bazen tuvalete gitmeyi unutanlar oluyo hatta çogu zaman uyumuyolar bile dersler okul bazılarının hiç umrumda bile olmuyo azda olsa yıl boyunca defterin kitabın kapagını hiç biri açmıyo ailerinin onlara tanıdıgı kolaylıgı ve ailerinin çektigi zorlugun hiç biri farkında değil kız olanları popiler olma yani tanınma istegi yüzünden babası annesi çalışırken didinirken harap bitmiş durumdayken çıpak fotograflarını atıyo o saçma sapan sitelere Tek amaçları tanınmak popiler olmak erkekler dersen onlar ayrı bi alemdeler çoğu bu sitelerde gördükleri ESRAR KOKAİN TAŞ TOZ OT vb şeylere özenip bunları kullanıyolar sigara ve içkiden bahsetmiyorum bile %70i bunların zaten kullanıyo bu uyuşturucu maddelerin zararları hiç birinin umrumda bile olmuyo kimisi bilmedigi aşk acısını çekiyo kimisinin o pamuk gibi aileriyle çok büyük sıkıntıları oluyo hepsinin bi a.ıklaması bi yalanı kesinlikle oluyo. para bulamayınca gasp dolandırıcılağa bulaşanı bile oluyo peki BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve PEYGAMBER EFENDİMİZ SAV padişahların bizlerin torunları çocukları olan bu gençlere kimse neden DUR yürüdüğün yol çok yanlış yol demiyo diyemiyo neden aileleri bizler bunlara göz yumuyoruz devir bu devir senin kafan geride kalmış gibimi düşünüyosunuz halen o çocuklar gençler bu haldeyken yediğiniz yediğimiz her lokma HARAM bize BİLİNÇLENELİM BİLİNÇLENDİRELİM banane demiyelim elbet seninde bi gün çocugun olur belki vardır bilemem bunları yapacaktır varsa belkide yapmıştır. BU ÜLKENİN GENÇLERİNE SAHİP ÇIKALIM İLERDE BİZİM YERİMİZİ ALACAK OLAN GENÇLER TÜM DÜNYAYA TÜRK VE MÜSLÜMANLIĞIN NE OLDUĞUNU GÖSTERMESİ İÇİN BİRAZ DAHA DİKKAT !!!!
 

Black-Coder

Uzman üye
30 Mar 2013
1,090
0
Gençlerin yolunu seçmiş bizim elimizden ne gelir ki?
Hayat onların hayatı biz büyütük ve yaşatık geri kalan hayatları onlardan ibaret.
Biz nasihat eder uyarırız örnekler veririz artık seçim onlara kalmış.
 
17 Nis 2013
162
0
MUĞLA
Teknoloji geliştikce bu sorunu çözmesi daha da zorlaşacak.Bu sorunu çözmenin yolu aile de bitiyor.Aileler bilinçlendirilirse sorunun önüne geçilebilinilir.
 

white daisies

Katılımcı Üye
21 Haz 2013
557
0
Aileler ne söylerse söylesin çocuklar dinlemiyor ki. face ye giremedim diye ağlayan kişiler var..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.