cihaz açılıyor açıldıktan sonra komut yok diyor ve böyle kalıyor bir türlü açamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rootlarken oldu dogrudur fakat tablet bu durumdayken pc bağlanmıyor.İnternet üzerinden cihazın orijinal yazılımını indir PC üzerinden bir bağlantıyla telefona kurarsan sorunun düzelir dostum . Aynısı bana olmuştu büyük ihtimal telefonunu şarj takılı iken güncellendi yada root atmaya fln çalıştın. Dediğimi yap sorunun düzelir SİSTEMİN YAZILIMINI SİLİNMİŞ
dedigini yaptım fakat durum aynı herhangi bir değişim yok.Tableti kapat ses kisma yada acma tusuna basili tut daha sonra guc tusuna bas ekran acildigin ses tusuna basmaya devam ett guc tusunu birak
malesef hiç bir fark yokkomut yok ekranındayken ses açma0 tuşuna bas sonra kapatma tuşuna bas boot ekranı gelecektir. Eğer gelmiyorsa kapat cihazı tekrar aç ekran gelecektir.
malesef yine olmadı bir türlü olmuyor bu nasıl bir cihaz aklım almıyor.Herkes söylemiş bende söyliyeyim tekrar denemende fayda var :
-ses açma tuşu+güç tuşuna beraber basılı tut, general mobile yazısı gelince güç tuşundan parmağını çek, ses açma tuşuna basılı tutmaya devam et. Recovery ekranı gelmesi lazım.
rootlarken oldu dogrudur fakat tablet bu durumdayken pc bağlanmıyor.
Dediğiniz gibi cihaz bu durumda iken pc nasıl bağlıyıcam bağlayabilsem bir şekilde kiesi kurarım.Anladığım kadarıyla telefonunuz brick olmuş cihazınızın yazılımını internetten indirip telefonunuza yükleyin zaten videolu bişekilde vardır anlatımlar. cihazınızı görmezse eğer internetten uyumlu kies indirin sorununuz hallolacaktır
NOT: En zoru cihazınızı görmemesidir bunun için saatlerce uğraşabilirsiniz kolay gelsin.
Dediğiniz gibi cihaz bu durumda iken pc nasıl bağlıyıcam bağlayabilsem bir şekilde kiesi kurarım.
seni tebrik ediyorum ama ben biraz daha ugraşacağım.Bende de aynı hata vardı bende tableti kırdım sorun felan kalmadı ortada
dediğiniz gibi yapınca cihaz açılıyor ve komut yok ekranı tekrar geliyor bilgisayara bağlanıyor sonra komut yok ekranı yenileniyormuş gib oluyor ve kısa bir süre içinde bağlantı kesiliyor ve bu bağlantı sürekli gelip gidiyor.Cihazınızı kapalı durumda ilken şarja takın eğer olmazsa ise güç tuşu + ses kısma var ise home(orta tuş) basılı tutun hiç bi ekran gelmez zaten bilgisayarınız görecektir olmaz ise belirtin ben yardımcı olmaya çalışırım bildiğim bilgilerle iyi forumlar...
tabletle uğraşıyorum dediginiz gibi yapıyorum bir gelişme olursa sizi haberdar edecegim.Recovery Modda başlatmayı deneyin ve şunu belirtmek isterim güç tuşu + ses kısma dediğim bu kombinasyonda ekranın kapalı kalıp sadece siyah şekilde kalması gerekir.Bu kapalı kalması 1 den fazla kez durmadan tekrarlarsanız ekran gelmez.Neye dayanarak söylüyorum zamanında bende bu cihazlardan (GM) cihazlarından kullanmıştım anlattığım şekilde düzeliyordu. Bu dediklerimi yaparken cihaz bilgisayara bağlı kalsın.Olmaz ise belirtin başka çözüm yolları bulalım.İyi forumlar...