K kemosen Katılımcı Üye Katılım 25 Eki 2013 Mesajlar 369 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Eyl 2014 #1 Arkadaşlar okul tabletinin şifresini desen yaptım 1000 kez denemişimdir bulamadım kapamayla ses açma tuşuna bastım wipe factory dedim gine şifre istiyo lütfen yardım edin ne yapcam
Arkadaşlar okul tabletinin şifresini desen yaptım 1000 kez denemişimdir bulamadım kapamayla ses açma tuşuna bastım wipe factory dedim gine şifre istiyo lütfen yardım edin ne yapcam
U ULTRAKAOS Katılımcı Üye Katılım 24 Haz 2014 Mesajlar 380 Tepkime puanı 0 Yaş 31 Konum root@kaos~# Kredi 0 27 Eyl 2014 #2 Factpry reset yaparken bir yerde hata yapıyor olabilirsin. Aşağıdaki videoları bir izle; General Mobile E-Tab 4 Cihazı Wipe Format Atma (Data Factory Reset) - YouTube FATİH PROJESİ E-TAB 4 tablet FORMAT ATMA ( SIFIRLAMA) İŞLEMİ - YouTube Oyla 0 Downvote
Factpry reset yaparken bir yerde hata yapıyor olabilirsin. Aşağıdaki videoları bir izle; General Mobile E-Tab 4 Cihazı Wipe Format Atma (Data Factory Reset) - YouTube FATİH PROJESİ E-TAB 4 tablet FORMAT ATMA ( SIFIRLAMA) İŞLEMİ - YouTube
K kemosen Katılımcı Üye Katılım 25 Eki 2013 Mesajlar 369 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Eyl 2014 Konuyu başlatan #3 İzlicem inşallah olur komşunun nbetini yaptım wifi şifresi verdi kendi pcmden giriyormda tabletten girmek daha güzel olur. hemde kitap indirmem lazım Oyla 0 Downvote
İzlicem inşallah olur komşunun nbetini yaptım wifi şifresi verdi kendi pcmden giriyormda tabletten girmek daha güzel olur. hemde kitap indirmem lazım
K kemosen Katılımcı Üye Katılım 25 Eki 2013 Mesajlar 369 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Eyl 2014 Konuyu başlatan #4 aynısı gibi yaptım olmadı yine şifre isityor lütfne yardım edin Oyla 0 Downvote