Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler benim tabletim 3 senelik ama hocalar kullanmiyor okul tableti oldugu icinde birsey yapamiyorum buna nasil play store ve oyun yuklerim root atmayi denedim hicbisey kurmuyor
Direk recovery moda giriş yapabilirsiniz. Tableti kapatın. Tekrar açmak için güç tuşuna basılı tuttuğunuzda aynı anda ses açma tuşuna basın. Bu ve buna benzer kombinasyonları denediginizde recovery moda geçersiniz. Oradanda direk wipe data, cache format yaparak tableti fabrika ayarlarına sifirlarsiniz. Sonrasında kullanirsinjz.
Roottan bahsetmiyorum. Okul tabletlerinde yüklenen yazılımlar tablete ℅ erişimi olmadan kullanılabildigi icin, arkadaşın bu sorununu çözmek maksadıyla öyle söyledim. Yoksa root atmak tabiki başka birşey onu bende biliyorum.