general mobile ve lg g2 hakkında?

BYEmre42

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
912
0
Konya-Bozkır
Selamun aleyküm arkadaslar.
kardeşime telefon alacamda.general mobile discovery elite 32 gb mı daha iyidir yoksa lg g2 32 gb mı?
bu iki telefon hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim.lütfen baska telefon tavsiye etmeyin.
 

HexSuPRaa

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
2,116
0
Exploit
biraz sabret elite al sabretmenin sebebi sarj sorunu mevcut kitkat la sorun cozulecek kitkatda gleicek deniyor illa androidmi android degilse lumia 830 bekle 1200 tl hepsinden daha stabil
 

SeSa1453

Yaşayan Forum Efsanesi
12 Eki 2012
10,110
5
Nahçıvan
GM Discovery elite G2'nin zamanlarında çıkan bir telefondur. Yeni nesil bir telefon ile karşılaştırmak mantıksızca olur.
G2 ile Elite karşılaştırılması lazım, G2 eliteden çok daha iyi bir telefon '' lütfen rama bakmayınız ''.
Bütçenize hangi telefon uygunsa onu almanızı tavsiye ediyorum.
Benim tavsiye nexus 5 yada lg g2 olucaktır.
 

'Victory

Uzman üye
13 Tem 2013
1,066
0
MetropoL
Öncelikle Yaklaşık 5 Ay Önce Aldım LG G2 Cihazını 32 GB Telefondan Fazla Bir Beklentim Yoktu Ancak Batarya Süresi Ve Performans Bakımından Ve Daha Sayamıcagım Ek Özellikler Var Ayrıca LG Firma Olarak Bir Telefonu Piyasaya Sürüp Bırakmıyor Sadece Ufak Tasarımlar,Uygulamalar İle İçerigi Zenginleştiriyor Yakın Bir Zaman İçerisinde LG G3 Teması İstekler Üzerine G2'ye Gelecek :) General Mobile Kullanmadıgım İçin Bilmiyorum Ama LG G2 Candır :)
 

BYEmre42

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
912
0
Konya-Bozkır
arkadaslar sağolun.bende l2 g2 ye sıcak bakıyordum.sony z1 de alabilirim.htc m8 ve g3 elimden geçti.nasıl bi telefon olduklarını biliyorum ama o kadar bütcem olmadıgı için alamıyacam.teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.