Gerçek Bir Hacker Olmak

batuhanpc

Uzman üye
5 Haz 2016
1,221
3
çanakkale
Telefon ve bilgisayar hakkında herşeyi biliyom oyun kac Vs pc terimleri kodlaması gibi başkasının pc ye sızma ama hacker olmak için daha ne yapabilirim ben gerçek ddos atmak istiyorum kendi programlanmış yapmak istiyorum ağlıcam ya:( GERÇEKTEN BİR HACKER OLARAK ÖMÜR BOYU YAŞAMAYA HAZIRIM BU İŞİ GİZLİ YAPSAM DAHİ ÜNİVERSİTEDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUSAM FAYDASINI GÖRÜRMÜYÜM:(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

KadirOzan

Yeni üye
19 Ağu 2016
26
0
Bro git udemydeki ücretli setlerin isimleri bul googleye yaz çıkar sana indirirsin ordan .

Webteki açıkları bulmak için html, css ,php ,asp, bootstrap, jquery felan filan bunları çok iyi bilmen lazım . Kendi programını yazmak istiyorsan Vb.net ,C# ,C++ ,C ruby , phyton

bu üstte dediklerimi öğrenmen çok uzun yıllar alacak bunları çok iyi bildiğin zaman daha tüm sistemin matığını neyin ne olduğunu gayet iyi anlarsın ve açıkları bulmakta o kadar kolaylaşır .

brute forcu murut force la gercek hekır olunmuyor bi SQL bulmakla gerçek hacker olunmuyor .
Onlarla sadece kendini tatmin edersin .
 

VirtualGuardian

Katılımcı Üye
29 Tem 2016
359
0
System
Bir dil seç ve o dil için kitap al. Hem programlama dili öğrenirsin hem de kendi hack toolunu kodlayabilirsin. Hacker olmasan bile programcı olursun bir yazılım şirketinde çalışırsın. En kötü freelancer olursun.
 

alishim

Yeni üye
14 Şub 2016
4
0
Ben bir "Ustad" yani "Hacker" degilim ama her "Ustadin" programlama bilmesi gerektigini dusunuyorum. 1 - 2 komut ile bir seyleri hack etmekle "Ben Hackerim" diye dusunmemelidir. Basta python dilini ogrenmeni tavsiye ederim kardesim. Pc basinda hergun kendini gelistirmen gerekir. Yani bir programin yazilmis oldugu dil ne ise onun calisma mantigini yani hangi islem hangi islemden sonra gelir ve anlaman gerekiyor.

Bu youtube kanalindan bir seyler ogrenebilirsin kardesim ...

https://www.youtube.com/channel/UCq_Bc7Gr2XgcpSlqyKWYkfw
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.