Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumun için usta linux'a alışgın deyilim ben hep windows kullandım Pc'yi yormasın istiyorum windows güvenliği ben kendim hallderimBilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanacaksan yani güvenlik önplanda değilse Ghost Spectre iyi olur ama Birazdaha güvenli olsun klasik Windowstan hafif olsun diyorsan LTSC. Oyun oynamıyorsan sadece günlük kullanım için güvenli bir seçenek istiyorsan Linux kullanmanı öneririm masaüstü ortamı olarak ise xfce.
Oyun oynayacaksan ghost spectre ama günlük işler ofis web ise LTSC önerimdir. Ghost Spectre kullandım oyunları biraz daha rahat oynatmıştı bana ama yapımcısına güvenilirmi bilmem.Teşekkür ederim yorumun için usta linux'a alışgın deyilim ben hep windows kullandım Pc'yi yormasın istiyorum windows güvenliği ben kendim hallderim
Oyun oynamak için değil rat kullancam onun için eyvallah teşekkür ederimOyun oynayacaksan ghost spectre ama günlük işler ofis web ise LTSC önerimdir. Ghost Spectre kullandım oyunları biraz daha rahat oynatmıştı bana ama yapımcısına güvenilirmi bilmem.
Eyvallah sağol kardeşimMerhaba,
"İşim sağlam olsun, sistem çökmesin, virüs yemesin." Eğer "Benim kullanacağım RAT stabil çalışsın, bağlantım kopmasın, sistemim şişmesin" diyorsan Windows 10 LTSC önerim daha iyi.
Saygılarımla...