Gİzlİ erİŞİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toni_montana

Yeni üye
17 Mar 2009
15
0
Bİr bilgisayarin butun yazilim ve donanim dahil olmak Üzere (bios,ttnet,....vs.)bu bilgileri bilen birisi bu hedef bilgisayara erİŞİmİ mumkun mu
 

toni_montana

Yeni üye
17 Mar 2009
15
0
ŞÖyle sorarim.ÖrneĞİn bİr hacker bilgisayarimi emanet ettİm.ve bu hacker butun bilgisayrimdaki İnternet kullanici adimi Şİfremİ butun donanim bilgilerimi vede benim bİlgİsayarimdakİ yazilim Şİfrelerİmİ bİlİyor olmasi ve daha sonra uzaktan erŞim ile girecegİ vede ona engel olan olabilcek butun İŞlemlerİ kendine gÖre ayarlamiŞ olmasi mumkun olurmu.
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
ona engel olan olabilcek butun İŞlemlerİ kendine gÖre ayarlamiŞ olmasi mumkun olurmu.


evet mumkündür.eğer adam bilgisayarında oturmuş vede eğer kötü niyetliyse bilgisayarına keyloger tipi bi program kurup tum şifrelerin,meil konuşmalarının tamamını görebilir.korunma yolları bilgisayar guvenliği bölümünde mevcuttur.

bu arada yardım isterken daha açıklayıcı olursanız sevinirim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.