Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık ücretli bile bakılmıyor hiç bir uygulama çalışmıyorBeyler bu pastergo Lili felan varda verilen versiyonlarda ücretli bakılıyor gizli hesaplara, hikayelere felan bunun dışında başka varmı acaba gizli profile bakma rica ediyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
En lazım olduğu yerde niye böyle olurki bir yolu yokmu hocam çok lazım vallahiartık ücretli bile bakılmıyor hiç bir uygulama çalışmıyor![]()
dostum çok şikayet üzerine instagram katı önlemler aldı çalışanlar bile veritabanları çok pasif yani 1 2 hesap anca açıyor o da çok az ihtimal piyasada çalışan bestwhozi var birde postegro var dediğim gibi veritabanları çok zayıf eski güçleri yok bestwhoziyi bir deneyebilirsin tabi ki fake hesabınla deneEn lazım olduğu yerde niye böyle olurki bir yolu yokmu hocam çok lazım vallahi
Beyler bu pastergo Lili felan varda verilen versiyonlarda ücretli bakılıyor gizli hesaplara, hikayelere felan bunun dışında başka varmı acaba gizli profile bakma rica ediyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
geçen ramazan ayı biri için yapıp vermişim son 1 haftadır dosyasi ile uğraşıyorum toparliyamiyorum ApI31 bir toplasam paylaşacağım. apkartık ücretli bile bakılmıyor hiç bir uygulama çalışmıyor![]()
Giriş yapamıyorum veya linki sıkıntılı yardımcı olurmusunuz lütfen nerden girmistiniz veya APK mi?bestwhozi'yi denemistim ben ve pozitif sonuçlanmıştı, sende deneyebilirsin ancak fake hesabın ile dene sonradan hesabın çalınıyor
Yemin ederim şuan okadar lazım ki bir yolu yokmu hocam rica ediyorum lütfengeçen ramazan ayı biri için yapıp vermişim son 1 haftadır dosyasi ile uğraşıyorum toparliyamiyorum ApI31 bir toplasam paylaşacağım. apk