Gizli nerden konusulur

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,541
10
721
Kaer Morhen
Siber elbet bulacaktır. Fakat en geç nerede bulur ? Derseniz eğer, İCQ kullanabilirsiniz. Bu düşüncede olan çoğu kişi bu uygulamayı kullanıyor. İyi forumlar dilerim.
 

slayers2

Yeni üye
3 Haz 2023
28
2
sen kim bu diyemeden kelepçeyi elinde bulursun
Knk adamlar çok beyaz şapkalilar arkadaşın whatsap çalmislar siber polise gittik birşey yapamayız bu imkansız diyor ddos fln attım adamı tehtitmi etmedim neler neler sonra polise adresini verdim polis bu ne dedi dedim sizin yapamadığınizin ben yaptım buda çalan adamın adresi şuan siber tehtit vs içeride yatıyor 1 yila çıkar herhalde😅😅
icq bilemem ama telegram Rusya'nın bildiğim orası mantıklı geldi saol
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SP

Kıdemli Üye
29 Eki 2018
2,704
15
571
icq bilemem ama telegram Rusya'nın bildiğim orası mantıklı geldi saol
Telegram'ın veri verip vermediği kesin olarak bilinmiyor.
Bazıları bilgi veriyor bazıları vermiyor diyor. Çok yalan ve teyitsiz bilgi var intertte. "Kardeşim T.C. yasalarına uymak zorundalar 😎" ve "Rusya'ya bilgi vermeyen Türkiye mahkemelerine bilgi mi verecek? 🤔" diye sallayan 2 kitle var.
Bildiğim tek şey Telegram terör bağlantılı hesapların bilgilerini veriyor.
Telegram'ın daha Türkiye'de temsilcisi bile yok.
Attığın mesajlar ile ilgili ayrı bir açıklama.
Telegram'ın merkezi British Virgin Islands yani offshore bir ada ülkesi. Yani birçok uluslararası yasa ve düzenlemeye tabi olmayabiliyorlar.
Ayrıca Telegram'da kullanıcı adı kullanmamakta bir fayda.
İllegal bütün olaylar tesadüfen Telegram'da dönmüyor.
Telegram'ın SSS'ini ve gizlilik politikasını okumanı tavsiye ederim. Telegram bu konuda gizemini sürdürüyor. Bu yüzden net cevap vermek zor. Tercihi sen vereceksin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.