Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Bu konuyu takip ederek göremiyor musunuz ?
http://www.turkhackteam.org/genel-g...a-kanitli-bu-yontem-sadece-tt-de-gecerli.html
Gercekten ciddi bir konu tesekkur ederim en kisa surede basvuracagimeger ciddiyse hukiki yollardan ogrenebilirsiniz derdim yüregimde eller ne bilsin
Ben halen bulabiliyorumMerhaba arkadaslar bugun sabah bir tane gizli numara aradi beni bunu bulmam lazim hattim turk telekom faturali turk telekomun online islemlerinden bakilabiliyordu onceden ama artik bakamiyorum baska cozumu olan varmi
Tesekkurler simdiden
Onlar bulmuyor artık11880 Gibi numaralar bulmuyor mu artık? Yani arayıp sorsan belki bulurlar
Hocam Siber Suçlara duyurmaktan veya hukuki yollardan kanıtlama şartı ile bulunur en kötü Karakola gidip Telefon Tacizciliğinden bile bulabilirsin diye düşünüyorum.
Yani yasal yoldan bulmak daha iyidir karakol bakmıyor ona, savcılığa gönderiyor oda karar çıkana kadar baya bir beklitiyor.
O oyle degil diyelim ki ben seni aradim gizli numaradan ismimi biliyosun ama numarami bilmiyosun 118 80 e beni letqal aradi diyosun numarami veriyolar veya gizli numaradan aramadim diyelim numarami goruyosun 118 80 e veriyosun numarayi onlarda sana bu numara letqal in diyolar yani gizli nunaradan arayan in ismini bilmiyosan bulamazsin11880 Gibi numaralar bulmuyor mu artık? Yani arayıp sorsan belki bulurlar