Gizli tuş

3 Kas 2012
133
0
Merhaba arkadaşlar bir index buldum ve o index'in her hangi bi kısmına bi tuş eklemek istiyorum,tuşa basınca belirlediğim yazı yazıcak.Mümkün mü böyle bişey?
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
hocam mesela siteniz ortasinda bsy var en alt saginda beyazlik var demi oraya link eklersiniz resim olarak da beyaz bi küçük resim bulup koyarsiniz oraya böylece gizli olur
 

CMLYKL

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
Resimli anlatım için uğraşamıyacağım.
Bir kez daha anlatıyorum.
İndexe resim koy. Tuş koyacaktın ya onun yerine resim koyacaksın.
Daha sonra resime link vereceksin.
Bu linkte senin yazı çıkan indexine gidecek.
Sitenin ana sayfası index.html olsun sen.
inde.html diye bir belge oluştur ve yazını buraya yaz.
Resme link koyacan yani inde.html gidecek o da.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.