Gizlilik Paketi - Yüksek Güvenlik (İlk ve Tek) İnternette Görünmez Olun //By Okeans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askerim102

Yeni üye
8 Ağu 2015
43
0
eyvallah


kardeş programları hep açmayacan gizli iş yaparken açacaksın faceye girerken açmana gerek yok



eyvallah sorunu anlamaıdm



eyvallah kardeşim tek harfi dahi alıntı değil düğüne gittiğimizde telefondan yazdım :) 3-4 gün sürdü


Hocam programları kayıt defterinde yaptıkları değişiklerle birlikte sildim demiştim.Siz gizli iş harici açma demişsiniz.Bu sorun kapalıyken değişmeyince bende sildim hepsini yoksa güzel programlar.Silmeme rağmen düzelmedi sorunum.
 

Okeans

Katılımcı Üye
6 Ağu 2015
618
0
Nereye....
Hocam programları kayıt defterinde yaptıkları değişiklerle birlikte sildim demiştim.Siz gizli iş harici açma demişsiniz.Bu sorun kapalıyken değişmeyince bende sildim hepsini yoksa güzel programlar.Silmeme rağmen düzelmedi sorunum.
kayıt defterlerini silmene gerek yoktu zaten problem yaratmazlar ama programları kapatman yeterliydi sorununu anlayamadım pek

Hocam www.ipvanish.com'dan değilde.
www.privateinternetaccess.com/ adresinden VPN aldım. Müşteri hizmetlerine defalarca log tutuyomusunuz diye sordum. Hayır hiçbir şekilde log tutmuyoruz dediler. Ama insan kıllanmıyor değil. Acaba bu konuda bilginiz varmı ?


log tutmuyor fakat biraz kötü vpn yani şifrelemesi hızı falan
 

spencer866

Yeni üye
22 Eyl 2007
4
0
Hocam log tutmadığını öğrenmem iyi oldu. Fakat şifreleme sistemi çok iyi yani ekstra seçenekler var. Ayrıca vpn + sanal makina + torbrowser + tmac bulunma ihtimalimi çok çok az seviyelere düşürmüş olmazmıyım? Bir de silinen dosyaları tam olarak yok etmek için " File Shredder" programını önermişsiniz. En iyisi bu mudur yani daha iyisi ve buna denk birşey varmıdır? windowsun "cipher/w" komutunuda kullanıyorum. Bunlar hariciçok iyi bir program var mı?
 

blan94

Üye
9 Şub 2008
76
0
Selamın aleyküm
Kardeş valla çok büyük sevaba girdin Allah senden razı olsun.
 
13 Eki 2015
194
0
Paylaşım yararlı ancak beinm yapamadığım bir şey var benim bilgisayarımda Bitlocker yok yani D diskinin üstüne sağ tıklıyorum ancak bitlocker seçeneği çıkmıyor rica etsem bilenler yardım edebilir mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.