Merhabalar Sadece gmail adresinden gmaili bulma varmı elinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam RAT nasil? onu atinca sadece hesabın şifresi mi alınır? yoksa neler?Sosyal mühendislik ile oltalayabilirsiniz veya RAT atabilirsiniz.
Cihazdaki herşey. Ama rat ı diğer cihaza indirtmen lazım.hocam RAT nasil? onu atinca sadece hesabın şifresi mi alınır? yoksa neler?
Hocam discord v22w11 ulaşın yardımcı olayımhocam RAT nasil? onu atinca sadece hesabın şifresi mi alınır? yoksa neler?
scam maildeki unsubscribe geçidine basip şifreyi yazip kutucuga onay koyunca iner mi RAT? saldirgan uzaktan indirir mi kendisi?Cihazdaki herşey. Ama rat ı diğer cihaza indirtmen lazım.
RAT bir program Windows için exe android için apk. Bunu cihazına indirip kurması lazım. Bazı kişiler exe yi jpg içine de saklıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum.scam maildeki unsubscribe geçidine basip şifreyi yazip kutucuga onay koyunca iner mi RAT? saldirgan uzaktan indirir mi kendisi?
saldirgan kendisi uzaktan indire bilmiyor mu? mesela gonderdigi maildeki bir şeyi boş kutucugu işaretleyince iner mi telefona rat?
bulunduğun grup tamamen kolpa kişilerden oluşuyor sanırım, böyle birşey hiçbir yerde yok Gmail hesapları ele geçirmek için sayılı yöntemler vardırMesela bak gmailin adresinden yani atıyorum [email protected] böyle bir hesaptan şifresini falan bulma varmı benim oldugum bi grup var onlar var diyor ama bana vermiyor bende burdan bulmaya çalısıyorum
yani fiziken cihaza indirmek lazim? uzaktan indirtemezler linkle?RAT bir program Windows için exe android için apk. Bunu cihazına indirip kurması lazım. Bazı kişiler exe yi jpg içine de saklıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum.
bu alanda bilgisizim. kafam karişiyor. Sade anlatacak ariyorum.Rat konuları için Trojan ve Virüsler buraya bakabilirsiniz.