Gmail'den Telefon Numarası Nasıl Bulunur ?

13 Mar 2021
93
20
Selam arkadaşlar. e-postasını bulduğum birinin telefon numarasına ulaşmam mümkün müdür nasıl bulabilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,396
1,574
Instagram
Cevap: Gmailden telefon numarası bulma

Merhaba

Sosyal Mühendislik deneyin. Fakat iyi bir senaryo yeteneğinizin olması lazımdır. Mesela kurbanın ilgisini çekecek bir mail yazın. Oyunsever ise oyunlarla ilgili bir mesaj atın. Örneğin Pubg oynuyorsa düşük bir fiyata UC vereceğinizi söyleyin. Fakat sanki bir şirketmiş gibi gösterin kendinizi. Yani sıradan reklamını yapan bir şirket gibi. Sonrasında da iletişim numaranızı yazın. Tuzağa düşerse size yazabilir. Düşmeyebilir de. Şansınıza kalmış. Bu senaryoyu geliştirip kurbana yedirebilirsiniz.
 

T1GER

Yeni üye
19 Mar 2021
21
0
AŞK ACISI
Cevap: Gmailden telefon numarası bulma

Adam/Kadın ' nın Facebook / (Gibi) uygulamalardan Telefon numarasını bulmayı deneye bilirsin 5-6 yıl önce face de gözüküyordu artık gözükmüyorsa "bilemem". e-posta dan bulmak istiyorsan " uzun iş " ve ben pek iyi bir anlatıcı olmadığımdan :eek:isbende e-posta ile Tphone numarasını bulmana yardımcı olabiliceğimi sanmıyorum. :mahcup:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.