Beyler yaşım 15 yaşındayım 1,76 boyundayım ve 70 kiloyum ve göbeğim var bu göbeği nasıl eritebilirm? önerileriniz var mı Diyet olur Egzersiz olur başka şeyler olur ? nasıl eriycek bu göbek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeş sen yanlış sokağa sapmışın googleya göbek eritmek için turkhackteam yerine göbeğimi nasıl eritirim ? yazmalıydın![]()
![]()
Sorunun cevabını söyleyeyim önce çok yemek yememeyi kafana koymalısın sonra her gün yemeğini azalt egzersizleri arttır kısa sürede kilo azalır.Googlede hepsi kopyala yapıştırla yazıyo her sitede aynı şey var
:trl :trl yok abi havij, sqlmap denedim olmuyor çok güçlü bir göbekÖncelikle göbeğinin sql açığını bul sonra kali linuxtan açığın databeslerini çek admin panel şifresini bul ve sonrada index bas 20 kilo atarsın![]()
@echo off
echo = " Göbek Temizleniyor "
echo = " İşlem Başarısız Göbek Bypass Ediliyor..."
echo = " Run Time 1004 Error "
pause
:trl :trl yok abi havij, sqlmap denedim olmuyor çok güçlü bir göbekxss dene derim göbek hacking bu iş için uygundur.Program bile kodladım :
Kod:@echo off echo = " Göbek Temizleniyor " echo = " İşlem Başarısız Göbek Bypass Ediliyor..." echo = " Run Time 1004 Error " pause
:RpS_thumbsup: