Gönüllü hacker öğretmek isteyen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusa

Yeni üye
7 Şub 2010
16
0
Yeni başladım heykırlık üzerinde çalışmaya. bana yardımcı olabilecek varmı acaba? İlgilenen varsa benle muhattab olablirmi?
 

merdiven

Katılımcı Üye
28 Kas 2009
643
0
böle konular açamayın burda zamanını harcamadan bişi olamazsın en iyisi kendin öğren herşeyin kolayı olmaz birz çabalaman lazım
 

MSTY66

Üye
28 Ara 2009
121
0
YOZGAT
valla kardes ben 3 aydır burdayım ufak tefek bişiler kapıyom fake hazırlayıp face adresi calmayı msn calmayı falan azda olsa ogrendim bence biraz arastır oku hic bi yazıya bu cok uzun bunu km okuyacak deme oku bak 1 yıl içerisinde en baba hacker olursun
 

ogos_41

Üye
20 Eyl 2009
114
0
bu site tam bir hacker comando yeri ben çoğu şeyi bu siteden öğrendim sitede emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum umarız hiç kapanmaz bu site diyorum. ben bu siteye hackerlık için üye olmuştum ilgimi çeken çok konu vardı fakat sonradan hackerlık yapmaktan kurban seçip kandırmaktan bıktım ve forumda daha işe yarar şeylerlere bakıyorum indiriyorum.
 

tolgatoto

Katılımcı Üye
26 Tem 2009
1,000
0
GamersFirst
hacker olmak istemekle hacker olunmaz ve sabit konu olarak orda ben hacker olmak istiyorum gibi konular açmayın denmiş orayı bşr oku gönüllü hacker a gerek kalmaz ;))
 
13 Şub 2010
20
0
Kardeşim bedava ya bi şey öğrenilmez öğretmenler bedavaya sana bi şey öğretiyo mu hayır.bur daki hackerler da öğretilmez nete araştırma yap öğle öğrenirsin burda videolar var onları izle öğrenmeye calış bence.
 

By_SchrecK

Katılımcı Üye
20 Haz 2009
673
0
İstanbul/Sarıyer_
Kardeşimm öle hacker olmak istiyorum denince oturup öğrenilseydi şimdiye inmemiş site kalmaz dı bu sitede bilgisayara yıllarını vermiş kişiler var ağ bağlantılarından visual basic den system dosyalarından anlayan çok kişi var ama bunlar sorunları yaşadıkça bu sorunları çözdükçe uğraştıkça merak ettikçe bu kadar ilerleyebildiler sende yavaştan başlamanı tavsiye ederim...
 

yunusa

Yeni üye
7 Şub 2010
16
0
Kardeş Yok zaten Bu forumda bnm için çok yararlı bilgiler var onlara bakıom. Ama birilerinde bana yardımcı olacağını sandım.
 
10 Ağu 2008
144
1
kardesim bnde snin gibi ogrenme asamasındayım daha baslardayım bıseyler kapmaya calısıyorum burdakı abılerımızden ve bnm ılk ogrendıgım seyler sunlar oldu bır asla kendıne hacker deme ztn yaptıgın ısler sana o unvanı getırır bıde bıraz felsefı olcak ama bıldıgın tek sey hıc bısey bılmedıgın olsun bunları ogrendım bn burdan ılk olarak:)
 

TamVirus

Üye
21 Şub 2010
80
0
Yeni başladım heykırlık üzerinde çalışmaya. bana yardımcı olabilecek varmı acaba? İlgilenen varsa benle muhattab olablirmi?


Heykerlik Denen Birsey Yokdur Hackerlik Denen Bir Gercek Vardir

Burda Caba göstermeden Emek harcamadan Ugrasmadan Calismadan
Hackerlik ögrenmek istiyorsan unut

herkez kendi cabasinda ugrasiyor calisiyor Beyin Yoruyor Sabah Aksam Demeden Okuyor Cabaliyor Biseyler Tuturuyor

Sen Hacker Ligi Bi Kenariya Birak Bu Sana Cok Uzak Bir Kelime ...
Basdan Konulari Oku Bilgi Topla Program Veya Fakemail nedir nasil yapilir codlamalar v.s. seyleri bilmeden hacker deyil Lamer bile olamazsin


Herkezin Emegine Saygi Duyalim ....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.