Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar google adsanse ile para kazanmaya başlamak istiyorum bir bilgisayar günde kaç reklam tıklayabilir en fazla ve alt alan adsız bedava site açabiliceğim biryer varmı yardım ederseniz sevinirim
Merhaba değerli üyemiz,
yukarıda da farklı üyelerin belirttiği üzere bedava açılmış sitelere reklam vermemektedir. Ayrıca açtığınız site işlek bir site, yani düzenli olarak siteyi ziyaret eden olacak ki Adsense reklamları alabilesin. Ben hala siteme adsense reklamları alamıyorum kabul etmedikleri için mesela
adsanse tarzı reklam veren varmı ?
merhaba arkadaşlar google adsanse ile para kazanmaya başlamak istiyorum bir bilgisayar günde kaç reklam tıklayabilir en fazla ve alt alan adsız bedava site açabiliceğim biryer varmı yardım ederseniz sevinirim
Merhaba, ücretsiz sistem kullanmanızı tavsiye etmem.
Hem güven bakımından, hemde reklam bakımından
.com vs godady den alabilirsiniz.
Kendi sitelerimde hostingi bilisimisten aldım 12 tl sınırsız. SSL sertifikası mevcut.
Bunun haricinde reklam konusuna gelince, şahsen daha çok para kazanmak için 3 dkda bir tikliyorum şuanda yaklaşık 5 gün oldu Ban kalkali. 203 TL oldu. ( Ban yeme nedenimiz, reklama aşırı tıklama, ve ziyaretçi programlarından ziyaretçi atmak.) Sakın bunu yapmayın.
İyi forumlar..