Google chrome

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CidaLı

Üye
16 Ağu 2011
96
0
Cafe'den ..
Google Chrome proğramını indiriyorum fakat fotoğrafta ki gibi oluyor.Bunun nedeni ne olabilir?Ayrıca birgün önce indirdim ve indirdiğim zaman çalışıyordu.


 

Keylargo`

Kıdemli Üye
12 Tem 2008
4,460
3
None
Bunun tarayıcıyla alakası oldugunu sanmıyorum fakat ;

Tarayıcının önbelleğini temizle
Baştan düzgün yüklü (kendi sitesinden)
Dns leri temizle öyle dene (varsa)

Diğer tarayıcılardan hız problemin varmı bak aynı sorun oluyormu,site açamama değil yavaşlama var


 

CidaLı

Üye
16 Ağu 2011
96
0
Cafe'den ..
Yavaşlama değil,ana sayfa falan açılmıyor.Diğer tarayıcalarda da hiçbir sorun yok.İlk yüklediğimde bilgisayarı kapatana kadar sorunsuz çalıştı,tekrar açınca bu hale geldi.
Artı olarak,tarayıcının önbelleğini nasıl temizleyebilirim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.