Google Hosting Hk.

co admir

Uzman üye
8 Nis 2013
1,953
8
Arkadaşlar örnek veriyorum facebook ya da google her ülkenin uzantılı sitesini almamış.Örnek veriyorum www.facebook.com.ph phlipinies uzantisinda site yok biz bunu alirsak nasil para kazanabiliriz.Ya da justinbiebir.com gibi bie çoğu alınmamış
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
Merhabalar,

Birçok site sahibi domainlerini yenilemediği için domainler düşüyor ve bunu fırsat olarak bekleyen kişiler tarafından alınıyor. Bunları alarak büyük meblağlara satıyorlar. Bu şekilde sizde bir şeyler yapabilirsiniz. Sitelerin çoğu domaini almasının sebebi gövde gösterisidir. :)
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,
Facebook veya diğer platformlar sayfanın kendi içinden değişitirilmesini sağlar.
O siteyi almak belki bulunmasını arttırır ama ben tavsiye etmem.
Facebook hakkında bilgilerin bulunduğu sayfa açabilirsiniz reklam size gelir sağlar.
 

Anoneeme

Yeni üye
1 Ara 2018
6
0
Bende bunu düşündüm ama Facebook dava açabilir ve Facebook adını kullandığınız için net davayı kazanır, domaini de elinizden alır ve para cezası alabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.