Google Play Store Taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feyyax

Üye
23 Haz 2015
220
0
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar bugün Google Play Store'da nasıl uygulamaların son sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz onu göstericem.Resimli ve açıklamalı bir şekilde paylaşıyorum.

Tam olarak açık denemez buna taktik diyip geçiyorum.

Bu taktiği 1 ay öncesine kadar bulmuştum hala çalışıyor kullanıyorum.Neyse başlayalım...

UYARILAR
200 MB yüksek boyutlu oyun veya uygulama indirmeyiniz...
Yapılan işlemler en fazla 15 dakika içinde gerçekleşmelidir aksi taktirde para iadesi kabul edilmez dikkatli olunuz!


kBQydJ.jpg


8ZO77W.jpg


4rAvJq.jpg


g8gJ1N.jpg


Zk6Plg.jpg


BPn5jV.jpg


Zk6P0g.jpg


o35R1Q.jpg


ljX6VB.jpg


nMd3B5.jpg


v5Gvqm.jpg


ljX6ap.jpg


VaO1qR.jpg


nMd38a.jpg


v5Gv1D.jpg


1vblQb.jpg


LAMWVz.jpg


rM4olz.jpg


7gJr0r.jpg


PkdZLb.jpg


g8gJ3Q.jpg


3L54B4.jpg


RkA5Lj.jpg


pzAQqL.jpg


kBQP3m.jpg


NAXQ6P.jpg


a3vZJO.jpg


YkyG2z.jpg


8ZOy0V.jpg


D21vVz.jpg


m6b9jV.jpg


570ORj.jpg


A7VlYp.jpg


0nX529.jpg


4rAJR4.jpg


JA9gEo.jpg


OAbXdQ.jpg


z5ZzE6.jpg


GR7r16.jpg


y5WOny.jpg


6PBzl7.jpg


o35Mgb.jpg



Evet arkadaşlar adım adım anlattım inşallah beğenmişsinizdir.Beğendiyseniz Emeğe Saygı olarak bir Teşekkürü çok görmezsiniz.İyi günler...


Ustad alternatif olarak "Blackmart" kullanabilirsiniz . Root gerektirmiyor. Lisans dogrulamasi varsa Lucky Patcher dan editleyip ustune kurarsaniz is gorur. (Bu da rootsuz.)
 

Plans

Uzman üye
12 Şub 2016
1,733
0
bin/Debug/
Ustad alternatif olarak "Blackmart" kullanabilirsiniz . Root gerektirmiyor. Lisans dogrulamasi varsa Lucky Patcher dan editleyip ustune kurarsaniz is gorur. (Bu da rootsuz.)
Tabiki kullanılabilir fakat bu devirde herkes gelir derdinde adam basar kendi reklamını içine koyar virüsünü crypterlar sonra alsın millet yüklesin.Benim verdiğim yöntem hem 0 tehlikesiz hem en son sürümü indirme imkanı sağlıyor.Bide bu bakış açısından bakın anlayacaksınız :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.