/*/ Google Playdakı Ücretli Oyunları Ücretsiz İndirme /*/ By Alfredo

By ALFREDO

Katılımcı Üye
16 Tem 2016
540
0
108
'2nokta'<3'




İlk olarak sizlere “free store” uygulamasından söz edeceğim. Bu uygulama Google Play’deki ücretli uygulamaları ücretsiz bir biçimde indirmenize yardımcı olacak. Öncelikle uygulamayı bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Uygulama telefonunuzda kurulduktan sonra şu adımları gerçekleştirmelisiniz..

Google Play’e giriş yapın.
Google Play’de ücretli herhangi bir uygulamayı seçin.
Uygulamayı indirme kısmına geldikten sonra yukarıda paylaşma bölümü var. Ona tıklayıp paylaş diyeceksiniz.
Paylaş dedikten sonra karşınıza ne ile paylaşmak istediğinizi soran bir ekran çıkacak. Siz de oradan “free store” uygulamasını seçeceksiniz.
Free store uygulamasını seçtikten sonra sizi uygulamayı indirebileceğiniz bağlantının yeer aldığı bir yere götürecek.
En son sayfada download dediğiniz zaman uygulama inmeye başlayacaktır..



Diz üstü bilgisayarlar için altına hava girmesi çok önemlidir.

Diz üstü bilgisayarları adındaki gibi düzün üstünde veya yatak, koltuk gibi yerlerde kullanırsak altından hava geçişi olmadığı için ısınma çok fazla olacaktır.

Tozdan korumak da önemli.


Ücretli uygulamaları bu şekilde bedava indirebilirsiniz. Ancak sizlere önerim büyük boyutlu uygulamaları indirip boşuna zaman kaybetmeyin. Çünkü boyutu büyük olan uygulamalar çalışmıyor. En çok 200-300 MB boyutunda dosyalar indirin. Onların çoğunu çalıştırıyor. İlk indirme deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Bu hususlarda dikkatli olursanız bilgisayarınızı en az ısınmayla kullanabilirsiniz.
 

DarkSoldier57

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
437
0
Türkiye
Ben paylaş diyorum ama olmuyor o uygulama gözükmüyor ne yapmalıyım bir bilgin varmı?

VY1jVy.jpg
 

Nedims

Üye
12 Ocak 2016
76
0
Türkiye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bu konuda bi Fikir sahibi oldugumu düşünmüyorum bilgi paylaşımak isteynler bana mesaj atabilirler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.