Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internete yaydığı anda bu arkadaşa nolur fidye getirmezsen rehine yi öldürürüm getirmedi vur kafaya mermiyi elini kolunu sallayarak gidebilirmi ?
Eyvallah dostum. Neler yapmam gerektiğini öğrendim arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim hayırlı günler..Raxid çocuk değil. Bilgisiz cahilde değil. eskıden Yazılım Ekibinde olan bır arkadaşımızdı. özel ışlerınden dolayı foruma ara verdı. kendını rezıl edıcek şeylerı ayırt edebılecek yaşta. tanıyıp etmeden adamı sorgulamayın.
aynen öyle düşünüyorum Google de o kadar adam var ona vereceği 1 milyon dolardansa kendi bulur daha iyi
ne dediğin farkındamısın bu olyın basında yayılması ile birlikte güvensizlik sorunu yuzunden kaç milyonlar kaybedecek borsada. zaten gmail de açık çıktı güvensizlikten hisselerinde düşüş yaşadı
risk büyük yani :d
Senin fikirlerine göre burada kimse hareket etmez. Sen dedin diyede konu kilitlenmez. Uslubunle konuş fikirlerini sordum burda millete laf yapıp artistlik yapma haddini bil.bu konuyu çok uzattınız google okadar basit değil ve öyle kolay kolay açığıda olmaz dünyada kaçtane hacker onlar bulamıyor senmi bulacaksın konuyu kilitleyin çok uzadı