B Bozbeq Üye Katılım 15 Mar 2017 Mesajlar 101 Tepkime puanı 0 Kredi 0 26 May 2017 #1 Google vs caps lock açık olduğunu nasıl bilebiliyor? hatta google değilde lol bile yoksa kayıt altındamıyız ?
Google vs caps lock açık olduğunu nasıl bilebiliyor? hatta google değilde lol bile yoksa kayıt altındamıyız ?
A Aso1 Kıdemli Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 2,680 Tepkime puanı 1 Konum Bilecik Kredi 0 26 May 2017 #2 büyük harfle yazı yazıyorsun num lock açık olmayacak ya Oyla 0 Downvote
hectovecto Kıdemli Üye Katılım 15 Mar 2017 Mesajlar 2,318 Tepkime puanı 3 Konum Bilmem Kredi 0 26 May 2017 #3 Görüşünü açsan biraz? Oyla 0 Downvote
B Bozbeq Üye Katılım 15 Mar 2017 Mesajlar 101 Tepkime puanı 0 Kredi 0 26 May 2017 Konuyu başlatan #4 ahahahaha cinler sayesinde mi ? görüşünü açsan birazi anlayamadım ceveabını biliyormu acaba bide ben daha yazı yazmadan caps lock açık diyor ne alaka büyük yazmakla shiftle de büyük yazabilirim. NOT : normalde konu kirliliği olmasın diye google da arattım ama hiç birşey bulamadım Oyla 0 Downvote
ahahahaha cinler sayesinde mi ? görüşünü açsan birazi anlayamadım ceveabını biliyormu acaba bide ben daha yazı yazmadan caps lock açık diyor ne alaka büyük yazmakla shiftle de büyük yazabilirim. NOT : normalde konu kirliliği olmasın diye google da arattım ama hiç birşey bulamadım