Görsel Ethical Hack Eğitim Seti

PoisonScorpion

Uzman üye
15 Eki 2011
1,382
0
İstanbul
PoisonScorpion ;​

Selamun aleyküm // Aleyküm selam..​


hack4.jpg


Hiçbir ücret ödemeden Görsel Etik Hack eğitim setine sahip olun!!

Hack ile ilgileniyorsanız web sitelerinde Etik hacker kavramını duymuşsunuzdur. Etik hacker şirketlerin güvenlik açıklarını bulup ve bu açıkların kapatılmasına yardımcı olan güvenlik uzmanıdır. Etik hack = İyi niyetli hack anlamına gelir. Etik Hack’te amaç sisteme zarar vermek değildir. Etik hacker’lar bir hacker kadar bilgili hatta daha beceriklidirler. Dünyada Etik hacker’ların yetişmesi, (Siyah şapkalı) diye tabir ettiğimiz Kötü niyetli hackerların yetişmesinden daha iyidir. Bu sebeple sitemizde Etik Hack paylaşımı konusuna özenle yer veriyoruz.

Bu sitede daha önce çok kez Etik hack eğitim seti paylaştık. O setlere ulaşmak için sitemizde arama yapabilirsiniz. Bu eğitim sizi kesmediyse diğer etik hack eğitim setlerine gözatabilirsiniz.

Tek link : Link çalıştığı halde , bazı arkadaşlar indireme sorunu yaşadıkları için link yenilenecektir anlayışınız için teşekkür ederim..

(Uploaded.to birdaha upload etmeyeceğim bu arada) :)


//PoisonScorpion​
 
Son düzenleme:

avi

Üye
30 Ocak 2012
56
0
İzmir
başka bir yere uplarsanız sevinirim ve sizin kendi videolarınız mı ? çekiyorum demiştiniz de
 

PoisonScorpion

Uzman üye
15 Eki 2011
1,382
0
İstanbul
Linkler yenilicektir , içinizden biri yarın hatırlatsın kardeşim..:)
Bunlar kendi videolarım değil ancak kendi videolarımıda çekiyorum daha açıklayıcı olmaya çalışıcam..
 

hackerkont

Katılımcı Üye
26 Eki 2008
265
0
Link sağlam arkadaşlar ben şimdi indiriyorum hatta :) Eline ve emeğine sağlık güzel paylaşım teşekkürler.
 

avi

Üye
30 Ocak 2012
56
0
İzmir
bu arada setin içinde crack felan varmı yani internetten biraz araştırdım 70 € gibi bi fiyat gördüm yani paket full mü ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.