görüntü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Holigano

Kıdemli Üye
14 Mar 2013
2,435
0
istanbul
Arkadaslar 1 yıldır bu sorunu cozmeye calısıyorum ekran kartımı guncelledim aygıtları guncelledim gene yapamadım turk hack team ailesine soruyum dedim belki onlar yaparlar bilginiz varsa lütfen yardım edin teşşekkür ederim.

EKRAN KARTI : ATI Readon HD 5400 Series

RAM : 8 GB

işlemci:Intel(R) Pentimum(R) CPU G620 @ 2.60 GHz

sistem : 64 bit
 
Son düzenleme:

byeren100

Uzman üye
6 Tem 2012
1,626
1
İstanbul
bios kesin çözüm değildir birşey yapmana gerek yok ilk bilgisayar açılırken bir tuş belirir f9 f10 f11 f12
olabilir her anakartta değişir o ordan reset tuşu vardır zaten atılır direk yanlız bilmiyosan karıştırma pc ne zarar verdiği gibi kullanılamaz hala de getirebilir
 

AnAcquaintance

Yeni üye
14 Tem 2013
3
0
Mehaba,
Bu sorun bende de var. Eğer prgoramların güncel ve sağlam ise sorun içtendir. Belki bir temassızlık belki de
ekran kartının soğutulmaması böyle bir sorun yaratıyor olabilir. Ayrıca kullandığın yazılımlar bir anlık çakışmayla ekran kartında sorun oluşturuyordur belki.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.