Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa beyler bizim varol emlak diye emlagimiz var buna kart bastircaz grafik lazim turuncu siyah renginde olacak ben grafik yapamadigim icin bana yardim edermisiniz
Ya sahibinden e foto lazim emlak fotosu boyle ev in uzerine varol mlak falan yazcak turuncu siyah renkli yapicakmirsin yapsanda yapmasanda allah razi olsun
biraz daha açıklarsan yardım edebilirim.
turuncu zemin üstüne ev ve üstüne de siyah varol emlak yazısı gibi bişey mi istiyosun biraz daha açıklarsan bizzat ben yardımcı olabilirim.
Yardımcı olalım , sen detaylı bi şekilde pm at bana her türlü istediğini yapayım yoksa normal bi ev üzerine yazarsak olmaz detaylı bi şekilde at yardımcı olayım .
detay vermediğin için 1-2 tane aceleden yaptım ben ama beğenirsen kullanırsın .
İstediğini al kullan , detaylarını pm atarsan profesyonel bi şekilde tekrar yapabilirim
bu arada resmi atamıyorum internet sitesi olarak atıyor onada bir yardım edermisiniz allah hepinizden razı olsun yapabildiğiniz kdar yaparsanız sevinirim