Merhaba arkadaşlar. 4 gün önce bir forumda gezinirken Türklerin yaptığı gizemli bir siteye denk geldim Ve bu site şifrelenmiş. Fakat 4 gün olmasına rağmen şifreyi çözemiyorum bir şeylik var bunda aslında şifreyi çözmek istemiyorum ama merak konusu gerçekten'de bana yardım edermisiniz? Aramızda çok bilgili kişiler var yardımcı olurlar umarım.
Şifreli siteyi görmek için tıklayın.
Link verdiğim için kusura bakmayın ama meraktan ölücem. Siteyi araştırdım hiçbir portalda yok sanki böyle bir site yokmuş gibi. Ama var işte. Kafayı yiyecem siz bir el atın ne olur. Şifreyi çözenler burada paylaşırsa veya özelden yazar sevinirim. Ne olduğu merak konusu gerçekten'de. Ki sitenin fazla trafiğide yok zaten reklam yok başka birşey yok bu site yok gibi kafayı yicem lütfen yardım edin.
Şifreli siteyi görmek için tıklayın.
Link verdiğim için kusura bakmayın ama meraktan ölücem. Siteyi araştırdım hiçbir portalda yok sanki böyle bir site yokmuş gibi. Ama var işte. Kafayı yiyecem siz bir el atın ne olur. Şifreyi çözenler burada paylaşırsa veya özelden yazar sevinirim. Ne olduğu merak konusu gerçekten'de. Ki sitenin fazla trafiğide yok zaten reklam yok başka birşey yok bu site yok gibi kafayı yicem lütfen yardım edin.