GTA V Yükliyorum Doğru Kararmı

TiqReGo

Uzman üye
14 Tem 2015
1,452
0
Yaşamıyorum
Beyler GTA V Yüklicem sonunda dayanamıyorum süper oyun ya neyse konum benim pc kaldırırmı

3a1lQ4.jpg

RVbp2j.jpg

L4YRV1.jpg


2. sorum minimum ayarlrda oyna diorlar minimum ayarlarda nasıl anlamadım orayI

YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER :)
 

C sharp

Katılımcı Üye
8 Ağu 2015
805
0
indirme kaldırmaz.

minimum oynasan bile olmaz ram 8 olması lazım , oyunda kasma sorunu var 4 gb ramlı bilgisiyarlarda arabaya cıkınca kasıyor.
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Grafiği de lowda oynayacaksanız gta 5 in bir numarası kalmıyor ki zaten. Basmışlar grafiği, içi boş ama. Gerçekçilik olsun, konu olsun..

Misal polislerden kurtulduğumuzda iş bitiyor. Yahu insan bir kıyafet değiştirme, araba plakası aranması filan değiştirme koyar.
 

yunti123

Üye
25 Ağu 2011
200
0
aynn arkadaşların dediği gibi 4gb az gelir bence low dada oynayacaksan gta v oynamanın anlamı yok ztn hikaye için istiyosan internetten videolarını izleyebilirsin gerçi aynı zevki vermez ama üzgünüm 60 gb gta v indiriceğine başka oyunları dene bence
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.