Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belkide geforce now gibi bulut tabanlı platformlarda oynayacak çoğu kişiHangi bilgisayar kaldırıcak acaba.
Başlık yanlış yazılmış IV yazmışsınızBaşlık ile içerik birbirine uyumsuz düzeltiniz
gta 5 de aynısı dendi rdr 2 içinde ama adamlar öyle bir optimize şekilde çıakrıyor ki oyunlarınıHangi bilgisayar kaldırıcak acaba.
Dostum bir anlığına tebessüm ettim fakat sanırım roma rakamlarına çalışman lazım ve şunuda belirtmek isterim ki içerik çok eksik bir tanım açıklama daha sonra fotoğraf, video işliğinde konuyu güzelce forumdaki kullanıcılara sunabilirdin. Yetersiz içerik.Merhaba Dostlar PlayStation Store'de GTA Yayınlandı Şu An Girip Kontrol Edebilirsiniz. Çıkış Tarihi Belirtilmiştir Ve Resim Eklenmiş
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz?
sizce pc ile aynı anda çıkar mı ertelendiği için?
![]()
Telefon...Şimdi Çıkıt Gibi Anladık Ama Hangi Telefonla Pc Kaldırır Orası Malum?
Haklısın hocam telefondaydimDostum bir anlığına tebessüm ettim fakat sanırım roma rakamlarına çalışman lazım ve şunuda belirtmek isterim ki içerik çok eksik bir tanım açıklama daha sonra fotoğraf, video işliğinde konuyu güzelce forumdaki kullanıcılara sunabilirdin. Yetersiz içerik.
Vaybe o kadar yıl beklediğimiz şey sonunda çıkıyor.Merhaba Dostlar PlayStation Store'de GTA Yayınlandı Şu An Girip Kontrol Edebilirsiniz. Çıkış Tarihi Belirtilmiştir Ve Resim Eklenmiş
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz?
sizce pc ile aynı anda çıkar mı ertelendiği için?
![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.