Gülen Windows XP açıLış eKraNı

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
4fce8a2752.jpg

WiNdowS Xp aÇıLı$h eKraNıNı deiŞtirİn.. =)

DownLoad
 

furkan_41

Yeni üye
17 Mar 2006
16
1
arkadasım arşivin içinde iki tane exe. dosyası war, ikisinide yaptım.Yeniden başlattım bi deişiklik olmadı nasıl kurucaz bu rgramı ? anlatırmısın biraz
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
dostum waLLa ben ikisinide kurdum reset attım ve oLdu..sen bunu tema fLn sanMıorsun dimi..bu Xp aÇıLıshıNı deİŞtirior..
 

salbay

Yeni üye
4 Ocak 2007
7
0
beyLer bunu bende kuLLanıorum deişik bi program bootskin oLarak indiriosunuz sonra bu şekilde oLan dosya uzantısı opLan ları kullanabiliorsunuz..
ben kuLLanıorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.