Arkadşlar ben burda şimdi güncel bir açık paylaşmayacağım ama az önce paylaştığım bir sitenin admin paneli ile birlikte kullanıcı adını şifresini verdim.Verdim ki hack işine yeni başlayan arkadaşlarımız siteye index atmasını öğrensinler diye admin arayüzünde nereye gireceklerini bilsinler diye ama kendini uyanık zanneden birkaç tane tip gelipte o şifreyi değiştirince bizimde haliyle şalterler atıyor biz o kadar emek verip dorkları yazıp o kadar şifreleri girerek arayıp bulduğumuz siteleri size neden veriyoruz hiç düşündünüzmü ? Hadi tamam şifreyi değiştirdin diyelim ne yapacaksın site zaten adamın ? sen değiştirdiğin anda adam anlayacak tekrar değiştirecek şifreyi ? değiştirmesen kaç kişi o arayüze girip nasıl index atıldığını öğrenecek
Sadece şunu demek istiyorum işiniz eğer hack değilde emek hırsızlığı ise bu sitede fazla barınamayacaksınız burada biz hacki yeni başlayanlara öğretmek için buradayız yani biz diyoruz ki "Dünya teknolojinin esiri olduğunda,biz onların efendisi olacağız" anlamışsınızdır umarım.....
Sadece şunu demek istiyorum işiniz eğer hack değilde emek hırsızlığı ise bu sitede fazla barınamayacaksınız burada biz hacki yeni başlayanlara öğretmek için buradayız yani biz diyoruz ki "Dünya teknolojinin esiri olduğunda,biz onların efendisi olacağız" anlamışsınızdır umarım.....