Güncel açıktır arkadaşlar şifre doğru....

15 Ağu 2015
92
0
istanbul
Açık denmez aslında direkt olarak indexi basın belliki bir araba alım satım yada kargo şirketi arap sitesidir buyurun


Brute Force sağolsun :D http://atminanparvaz.ir/wp-login.php

Kullanıcı adı : admin Şifre : admin

(açıklama): Arkadaşlar az önce yukarda verdiğim siteyi bir tane çocuk diyelim biz ona değiştirmiş aklı sıra uyanık sanıyor kendini şimdii bir tane daha site buldum kullanıcı adı şifre doğru ama Joomla 2.x.x yani giriyor ama error veriyor sebebini bilmiyorum ama çözerseniz girersiniz siz site bu


( Angels' Memory - Administration )

Kullanıcı adı : admin Şifre : admin


Not: Bir teşekkürü çok görmeyin :)
 
Son düzenleme:
15 Ağu 2015
92
0
istanbul
Şifre değiştirmeseniz olmuyor dimi burada daha yeni öğrenmiş kişilere atıyoruz bunları ???

Hayır o değil bari teşekkür et ?
 

Cyfongen

Kıdemli Üye
8 Tem 2015
2,164
0
27
Arnavutluk
Onla alakası yok dostum ben girdim indexi birkaç yere attım çıktım sonra size verdim size verdikten sonra birdaha girip attığım indexleri sildim hatta sizin kafanız karışmasın diye bunun için az önce bir konu açtım bakabilirsin.

Uyanık Teki Değistirmis İlk Gelenler İçin Yapmamalari Lazim Yapanlar 10-11 Yaşindaki Üyeler
 
15 Ağu 2015
92
0
istanbul
Hayır kendi bulduğun siteye istediğini yap kim karışır sana öyle değil mi ? Biz burda millete yardm ediyoruz ? Veledin teki geliyor emek çalıyor ?
 
15 Ağu 2015
92
0
istanbul
Veletlerle uğraşacak vaktim yok be kardeşim haklısın sende üzerine gitsem bir daha yapamazlar ip bulup ama ben bir site daha bulup koyarım birazdan.
 

dj akkon

Katılımcı Üye
8 Ocak 2013
650
0
Arkadaşlar: konu paylaşırken
İçeriği görüntülemek için üye olmalısınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.