Merhaba sevgili TurkHackTeam ailesi ben Andreas bu forumdaki ilk konum olucak bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.
Şuanda benimde güncel olarak kullandığım bir oltalama aracını sizlerle paylaşacağım. Genel olarak Zphisher aracı kullanılır ama bence yetersiz bir tool gibi o yüzden sizlere önereceğim tool "Erisphisher" aracıdır.
Toolumuz : GitHub - k4itrun/erisphisher:
An intuitive and easy-to-use tool for phishing by cloning more than 60 customizable templates. The author disclaims any responsibility for the use of the tool beyond its intended purpose.
1-)cd ErisPhisher
2-)bash eris.sh
Ben genellikle instagram 1000 takipçi yi kullanıyorum gayet stabildir. İyi bir sosyal mühendislik ile halledebilirsiniz.
Not : İnstagram login panel spam yiyor ama diğer İnstagram panellerini rahat kullanabilirsiniz.
Not : Sadece İnstagram değil "Snapchat" gibi uygulamalarda vardır.
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum herkese iyi forumlar dostlar.
ANDREAS25
Şuanda benimde güncel olarak kullandığım bir oltalama aracını sizlerle paylaşacağım. Genel olarak Zphisher aracı kullanılır ama bence yetersiz bir tool gibi o yüzden sizlere önereceğim tool "Erisphisher" aracıdır.
Toolumuz : GitHub - k4itrun/erisphisher:
1-)cd ErisPhisher
2-)bash eris.sh
Ben genellikle instagram 1000 takipçi yi kullanıyorum gayet stabildir. İyi bir sosyal mühendislik ile halledebilirsiniz.
Not : İnstagram login panel spam yiyor ama diğer İnstagram panellerini rahat kullanabilirsiniz.
Not : Sadece İnstagram değil "Snapchat" gibi uygulamalarda vardır.
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum herkese iyi forumlar dostlar.
ANDREAS25