Güncel Internet Hızlandırma Ayarları

TXSCMaster

Üye
24 Şub 2019
53
6
Uygulamanın Adı : gpedit.msc

İndirme Link : http://s7.dosya.tc/server15/q5v8g7/gpedit.rar.html


Başlat > gpedit.msc > Yönetim Şablonları > AĞ > QoS Paket Zamanlayıcısı > Ayarlanabilir Bant Genişliği Ayarla > Etkin > (0)



Uygulamanın Adı : Throttle

İndirme Link : http://s2.dosya.tc/server9/e2jhpn/Throttle.rar.html


Uygulamayı Kur > Patch Dosyası > Sağ Tık > Yönetici Olarak Çalıştır > Throttle > Patch > Kapat > Uygulamayı Aç > Internet Speed Setting > Maximum Boost > Yeniden Başlat


Açıklama : Windows Bazı Ayarları Kısıtlıyor Yeniden Başlattıktan Sonra

SpeedTest : https://www.hiztesti.com.tr/ Sitesine Giderek Hızınızı Ölçebilirsiniz.

Meraklısı İçin : Virustotal
1 - https://www.virustotal.com/gui/file...e1dec39a2cbb4d2f9e49ebee5da781f8abd/detection
2 - https://www.virustotal.com/gui/file...0e3239076803eef44b9cf131a9ec8b909cf/detection
 
Son düzenleme:

TXSCMaster

Üye
24 Şub 2019
53
6
Tam olarak anlayamadım, dosya ne işe yarıyor ve verdiğiniz yol ile mi ayarlama yapmamız gerek? Özet geçerseniz sevinirim.

Hemen özet geçeyim Windows belirli özellikleri devre dışı bırakmıştır.

Benim verdiğim uygulamalarla o devre dışı bırakılan özellikleri tekrardan aktif edebilirsin Internetinizin Hızı %20 Artış Göstericektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.